Referencer

Referencer fra tidligere og nuværende klienter

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, som vil anbefale os til andre.
Nedenfor kan I læse referencer fra en lille del af vores kunder.

Vi har været ovenud tilfredse med det produkt vi har fået leveret af L.O.M. Partners. De rådgav os til hvor betalingen til dem var bedst muligt udnyttet i forhold til vores specifikke webshop, og hjalp os til at få væsentligt flere salg end vi selv kunne skabe.
B.la. Ved brug af Facebookannoncering, Google AdWords og Google Shopping.
Derudover er prisen til at tåle for selv små nyopstartede virksomheder der gerne vil hurtigt frem.

Daniel Jørgensen, medejer af www.riott.dk

“Vi bruger løbende L.O.M. Partners til at hjælpe os med at forbedre vores kunders hjemmesider. Vi kan ikke sige andet end at arbejdet er upåklageligt og at L.O.M. Partners fremstår som et lødigt og kompetent firma”

Steen Lautrup, ejer af Catillo ApS

“Lasse og hans hold fra L.O.M. Partners er top professionelle, rare at arbejde sammen med og yder en service man ikke finder andre steder. Der bliver altid givet status om ens kampagner undervejs – og spørgsmål der bliver stillet flere gange, tager de med et smil på læben, selvom de ofte er presset med tiden. Prisen er derudover også rigtig start-up venlig. Klar anbefaling fra holdet hos RLK & ARRE E-handel”

Rasmus Lindegaard Kampmann, medejer af
www.iphoneopladere.dk

Lasse og jeg har fra første kontakt forstået hinanden og retter os ind til hinandens krav og præmisser. Vi har fået hjælp til at søgemaskineoptimere vores to virksomheder Kvalitets-tolke og Kvalitets-salg og L.O.M. Partners får den største anbefaling herfra.

L.O.M. Partners er for os, det bedst kvalificerede markedsføringsbureau, til at hjælpe os med at forbedre vores kunders muligheder for at finde Kvalitets-tolke og Kvalitets-salg via Google. Vi kan ikke sige andet end at arbejdet er upåklageligt, pragtfuldt, stabilt, kvalificeret og fleksibel, samt at L.O.M. Partners fremstår som et lødigt og yderst kompetent firma. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde og kan kun give L.O.M. Partners vores største anbefaling.

Osman Sari, ejer af Kvalitets-Salg & Kvalitets-tolke

“L.O.M. Partners står for vores Facebook annoncering. De går meget op i, at vi som virksomhed får success med vores kampagner og spørger dagligt ind til resultater, for at krydstjekke med tallene fra annoncerne, så vi hele tiden får det maksimale udbytte. L.O.M. Partners har formået at nå en rekord ROI hos os på imponerende 54,08 på 1 dag og et gennemsnit på over 20, over en hel måned.

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde og kan kun give L.O.M. Partners vores største anbefaling”

Chan Online

“Lasse og hans imponerende team står 100% for vores Facebook markedsføring, med helt ekstremt dygtige resultater. Vi arbejder med dem på et meget godt niveau, forstår hinanden og retter os ind derefter.

Vi har fundet den virksomhed der i fremtiden vil stå for al vores markedsføring, de får den største anbefaling herfra.”

Christian O’Dwyer, tidligere ejer af MrSmil.dk, MrSmile.co.uk, MyCleanBrush.co.uk, MyCleanBrush.net & MySoftBody.co.uk

Vi har arbejdet sammen med L.O.M. Partners i nogle måneder nu. De har hjulpet os med opstart, vedligeholdelse og optimering af al digital marketing i forretningen. Vi er yderst tilfredse med deres arbejde, som har skaffet os mange gode og trofaste kunder. De er meget professionelle og hurtige til at gå igang med nye forespørgsler. Vi kan kun give dem vores største anbefaling!

Jakub Stodulski, medejer af www.ergomaatter.dk

Yderligere er en del af vores nuværende og tidligere kunder eller samarbejdspartnere:

Billig Outlet
byFrank
CV Group IVS
DinOptik Aalborg
DS Online I/S
Elitegroup (Sparring)
Findkortet
Hundekassen
Lido Fitness
Loaded.dk

Luxstore
Max99
MT Ure
Organicfootsteps.dk

Queeninfashion
Safe Health ApS
SoftwareNow
Stig Seberg
Luxsupply Germany
Tight It
Victoire Copenhagen
Zooniverse
Zzzero ApS

Skal vi også hjælpe jer til at nå jeres marketing mål? Kontakt os nu for en uforpligtende snak omkring jeres ønsker og mål.