Om L.O.M.P.

L.O.M. Partners

L.O.M. Partners er en sammenslutning af 5 medarbejdere, med erfaring fra et af Europas største marketingbureauer.

Hvorfor?

Ideen om forandring

Vi har længe været klar over at marketing branchen trænger til nyskabelse, idet at det alt for ofte drejer sig om egen vinding og ikke fokus på klienternes behov. Derfor valgte vi i 2016 at starte L.O.M. Partners.

Vores nøgleord er:

  • Fokus på klientens behov
  • Ingen halve løsninger
  • Top professionelt hold
  • Adgang til nyeste systemer
  • Hurtig og effektivt
  • Prisgaranti!

Branchen er præget af hård konkurrence hvor størstedelen af fokus ligger på egen omsætning og ikke hos klienterne. En dagligdag hvor der fokuseres på optimering af omsætning og ikke med fokus på klientens behov og ønsker, er uforeneligt med at være i en service-branche. Vi sætter derfor vores klienters behov som førsteprioritet og leverer kun de bedste service. Vi har 100% fokus på vores klienter behov, og laver derfor ingen halve løsninger “for at holde klienten i længere tid”. Holdet består af nogle af de bedste inden for deres fag og kombineret med adgang til de nyeste systemer giver det en sikker vinder! Vi udfører opgaverne hurtigt og effektivt, samtidig med at vi giver en prisgaranti! Vis os et skriftlig tilbud fra en konkurrent, og vi matcher tilbuddet. Oftest udfører vi også opgaven 5% billigere!

Lasse Lindahl

Den danske afdeling styres af Lasse Lindahl, som med stor erfaring indenfor Online Marketing, kan vejlede jer på bedste vis. Udover stor erfaring har han et kæmpe netværk internationalt, som sørger for at vi altid er fuldt ud opdaterede på de seneste trend og nyheder. Yderligere sidder Nikolaj i København og Villiam i Hamborg, klar til at hjælpe jer.

Kontakt os nu for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer med jeres online marketing.