Blog

Blog for L.O.M. Partners

Her kommer opdateringer og nyheder omkring virksomheden, samt opdateringer og trends indenfor online marketing.

Forår, nye kunder og ny elev!

Så kom vi ind i April og det er bestemt på tide med en ny opdatering herinde. Tiden er gået stærkt siden vi kom til Hamburg, og der er kommet mange nye kunder i butikken. Vi har fået nye samarbejdspartnere indenfor linkbuilding, så vi kan derfor tilbyde links til flere forskellige niche brancher og på flere forskellige sprog.

Udover det har vi fået kontakt til en nordmand vi kan hente ind på freelance basis til at bistå ved Norsk SEO.

Google har som altid lavet et skifte i deres algoritmer og fokuserer nu mere end nogensinde på at levere en bedre brugeroplevelse for den enkelte bruger. Det betyder at de resultater der bliver vist ved søgninger nu passer endnu bedre til den enkelte brugers adfærd.

Facebook annoncering går over al forventning hos størstedelen af vores kunder, der arbejdes hårdt på at alle når de aftalte mål, før det forventes. Vi sætter en ære i at nå mål hurtigst muligt og overraske vores kunder gang på gang med højere mål og derved højere omsætning. Der er kommet nye muligheder med re-targeting så der kan rammes med specifikke produkter den besøgende har set på shoppen.

AdWords annoncering hos vores kunder er i stigning og der bruges nu mere end 120.000 kr i måneden hos vores kunder på AdWords annoncer, samtidig er det støt stigende.

Der er kommet ny elev i butikken, Nikolaj skal bruge 3-6 mdr. hos os og har i den forbindelse fået lov til at få sin egen kundeportefølje som han skal pleje. Derfor har vi kørt med et elev tilbud på Facebook og AdWords annoncering, med kun 1.000 kr. i opsætning og en nu cure no pay aftale. Det har givet travlhed på kontoret, grundet overvældende interesse.

Solen og sommeren er kommet til Hamburg, så vi nyder kombinationen af godt vejr og glade kunder 🙂

04.04.2017

Ny by – Nyt kontor

L.O.M. Partners har D. 1 oktober flyttet kontor fra Berlin til Hamborg. Det skyldes at vi gerne vil være tættere på vores Danske kunder og have mulighed for at besøge disse oftere. Der ledes pt. med lys og lygte efter et kontor så vi rigtig kan komme på plads. Hamborg er en fantastisk by med mange iværksættere og mellem størrelse start-ups. Dette betyder at vi vil åbne mere op for det Tyske marked og i større grad tilbyde tysk SEO og engelsk SEO til både Danske og udenlandske virksomheder. Vi er faldet god til og er i kontakt med start-up miljøet hernede, så det ser lovende ud. I Danmark har vi stor fremgang og vores succesrate i top. Vi er spændte på at gå efteråret i møde og hjælpe endnu flere virksomheder til flere kunder og øget omsætning.

13.10.2016

Vi har efter længere tids betænkning, valgt at starte vores eget online marketingbureau, L.O.M. Partners.

Dette skyldes at hele systemet i dag, for virksomheder i den branche, ligger så langt fra det vi egentlig tror på. En branche hvor egen omsætning bliver vægtet højest, i stedet for klientens behov. Det er forkert for os at blive ved med at sidde på sidelinjen. Vi ser hvordan branchen bliver værre og værre. Den begynder at minde om det rygte som ejendomsmæglerbranchen har.

Det betød derfor at vi tidligere kollegaer, nu er tilknyttet en fælles virksomhed, hvor klientens behov er i fokus. Ikke som tidligere hvor omsætning var hovedpunktet i vores arbejde. Hvor en SEO opgave ikke var relevant, medmindre vores arbejdsgiver kunne trække det endelige mål til 8-12 måneder. Arbejdsmetoderne og rygterne deraf ødelægger desværre branchen for de ærlige mennesker. De som er dygtige til deres arbejde, og har en mission om at opbygge en bæredygtig virksomhed, baseret på kundetilfredshed. Vi ønsker at vise en tilfredshed som klienten end ikke vidste var mulig.

Det kan vi nu tilbyde fordi vi er vores egne chefer og kun skal stå til regnskab for vores klienter. I virksomhedens spæde start har vi haft stor succes med alle vores tilbudte services. Specielt vores Facebook annoncering er gået over både vores egne og kundernes forventning. Derfor kan vi allerede nu fremvise gode referencer fra klienter vi enten har arbejdet med, eller stadig gør. Dette er vi naturligvis meget stolte af og det er derfor med stor fornøjelse vi byder jer velkommen. Velkommen til en ny spiller inden for online marketing, med klienten i fokus.

Vi glæder os til at kunne fortsætte med glade og tilfredse kunder, som har oplevet en betydelig forbedring med bla. AdWords, søgemaskineoptimering (SEO), Youtube advertising, Mobile Advertising og Social Media Advertising.

Det er med stor fornøjelse, at vi ønsker jer en glædelig oplevelse med L.O.M. Partners

12.09.2016