AdWords

Google AdWords

AdWords er utvivlsomt, den nemmeste og hurtigste måde at få synlighed på Google. AdWords er også en af de billigste måder at annoncere på, da I kun betaler hver gang folk klikker på din annonce. Kampagner på AdWords kan sættes op på flere forskellige måder, afhængig af hvordan man ønsker at fakturere og hvad ens mål er med annonceringen.

AdWords kan inddeles i følgende grupper:

  • Tekst annoncering ved Google søgninger
  • Google Shopping
  • Google Display Network
  • Youtube
  • Mobile Marketing

Den mest brugte gruppe i Danmark er tekst annoncer ved Google søgninger. Den måde det fungerer på, er at vi hjælper jer med at finde de ord, I vil være synlige på. Derefter skriver vi en eller flere annoncer, der skal vises på Google i søgeresultatet, når en potentiel kunder søger på et af de ord, som er relevante for jer at blive fundet på. Når en potentiel kunde søger efter et af jeres søgeord, bliver jeres annonce vist i søgeresultatet. Såfremt der klikkes på jeres annonce betaler I x antal kroner til Google, for det klik der går ind på jeres hjemmeside.

 “Ved en korrekt opsat AdWords kampagne, vil I få kvalitetstrafik ind på jeres side. Det er derfor ekstremt vigtigt, at I har en pæn og velfungerende hjemmeside. En optimal hjemmeside vil sørge for at den potentielle kunde bliver en kunde og ikke klikker tilbage til søgeresultaterne igen. Det kaldes for bounce rate når folk klikker tilbage, fordi ikke fik hvad de søgte efter.

Det er vigtigt at den besøgende ikke bare ser jeres side og går tilbage igen. Den potentielle kunde skal blive til en kunde, så prisen for det pågældende klik ikke har været spildt. Konverteringsraten af besøgende der bliver til kunder svinger meget fra branche til branche og fra produkt til produkt.

Vi er selvfølgelig certificerede Google AdWords brugere, med certifikat fra Google.
AdWords

Kontakt os nu for en uforpligtende snak om vores muligheder for at optimere jeres AdWords annoncering, hvad enten det drejer sig om tekst annoncer, Google shopping, Youtube annoncering eller noget helt andet.